ΑΘΛΗΤΙΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικές ειδήσεις για το πρωτάθλημα Α & Β κατηγορίας πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Λέσβου καθώς και για τη Μεικτή ερασιτεχνών από τις 16 Απριλίου 1970

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, 15/04/1970

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

αθλητικα νεα

Ο Απόλλων ηττήθη και πάλιν εις Θήβας από την τοπικήν ομάδα με 2 – 1 και απώλεσεν κάθε ελπίδα σωτηρίας του και παραμονής εις την Β’ Εθνικήν.

Η Μικτή Ερασιτεχνών Λέσβου ενίκησε την αναπληρωματι­κήν ομάδα του Αετού με 3 – 0. Αξίζει να σημειωθή ότι και τα τρία τέρματα της Μικτής εσημειώθησαν εις τα τελευταία 5 λεπτά του αγώνος ύστερα από ισάριθμα αμυντικά λάθη των αντιπάλων. Η Μικτή δυστυχώς δεν παρουσίασε τις απαιτούμενες προϋποθέσεις ενός αξιολόγου συγκροτήμα­τος. Εχρησιμοποιήθησαν περίπου είκοσι ποδοσφαιρισταί, χωρίς λό­γο και απώτερο σκοπό, παρά μόνο δια να… χρησιμοποιηθούν και διά να γίνουν όλων οι «καρδιές».

Προ του αγώνος Μικτής – Αετού, ο Ερμής Παμφίλων δια το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας ενίκησε τον Όλυμπο Αγιάσου με 1-0. Ο νικητής παρουσιάστηκε τεχνικώτερος και αποτελεσματικώτερος του αντιπάλου του, ο οποίος εκινήθη περισσότερο δυναμικά και διετήρησε κατά μεγάλα δια­στήματα, ιδίως εις το Β’ ημίχρονον, την εδαφικήν υπεροχήν. Οι ποδοσφαιρισταί του ηττηθέντος τεχνικώς ακατάρτιστοι έχα­σαν σπάνιες ευκαιρίες όχι μόνο διά να ισοφαρίσουν αλλά και δια να κατακτήσουν την νίκην.

Εις τα Λουτρά εξ άλλου η ομάς των Τσικό του Αετού (ηλικίας 9-12 ετών) ενίκησε την «Θύελλα» Κιοσκιού, κατόπιν ωραίου αγώνος, με 1 – 0.

Δια το πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας ο Αιγεύς Πλωμαρίου ενίκησεν εις το γήπεδον Μόριας τον τοπικόν Βύρωνα με 1 – 0 και θεω­ρείται σχεδόν βέβαιος πρωταθλη­τής. Ο νικητής ηγωνίσθη τεχνικά και επευφημήθη ζωηρώς από τους 500 περίπου Πλωμαρίτας φι­λάθλους που μετέβησαν εις Μόριαν διά να παρακολουθήσουν την ομά­δα των. Ο Βύρων παρά την ήτταν του έπαιξε ψυχωμένα και με ενθουσιασμό, και εδικαιούτο ενός καλλιτέρου αποτελέσματος.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, 21-04-1970

ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΛΟΥΤΡΑ – ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΙΑ

Ο Σταθμός των αυτοκινήτων του χωρίου Λουτρά βρίσκεται στο ίδιο μέρος που σταθμεύουν τα λεωφορεία που εκτελούν τη συγκοινωνία

exelixis_19400729_loutra-kountouroudia

ΕΞΕΛΙΞΙΣ, 29-07-1940

ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ

taxydromos_19321210_xeirotonia-presvyterou-ΓΟΥΓΟΥΤΑΣ,ΙΕΡΕΑΣ,ΛΟΥΤΡΑ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ,ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, 10-12-1932