ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ

20140106_anagnostirio.info_koromilasΤη Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014, ανήμερα των Φώτων, στις 6 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Κινηματοθέατρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση Μελών και Φίλων του Πνευματικού Κέντρου.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος Φραντζής ευλόγησε την παραδοσιακή βασιλόπιτα και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Κλεάνθης Κορομηλάς, έκανε τον πλούσιο απολογισμό δράσης της περασμένης χρονιάς και τον προγραμματισμό της επόμενης, συνοδεύοντας την ομιλία του με παρουσίαση σχετικών διαφανειών στη γιγαντοοθόνη. Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός του 2014 από την Ταμία του Αναγνωστηρίου, Ειρήνη Αργύρα.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Αναγνωστηρίου με την επιμέλεια του δασκάλου Κώστα Ζαφειρίου. Η νέα γενιά Σαντουριών και λοιπών εγχόρδων έκανε αισθητή την παρουσία της και επιβραβεύτηκε από τον κόσμο με θερμό χειροκρότημα. Συμμετείχαν με τα κρουστά και οι μαθητές του Παναγιώτη Πρ. Σουσαμλή.

 

20140106_pan_anagnostirio.info_koromilas

Περιμένουμε τα σχόλιά σας!